Krydderbiff med soppstuing

Krydderbiff er go helg tilbud på Kiwi 🙂

Soppstuing

250 g fersk champignon

2 ss margarin eller olje til å steike i

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

2 dl fløte eller matfløte (tåler mann ikke melkeprodukter bytter en ut fløten med soyafløte)

Del champignonen i tynne skiver. Ha en varm steikepanne med smør og ha i soppen og la den surre til den blir gyllen. Ha så på fløte, salt og pepper og la det hele stå til det tykner litt.

Steiketips for en mør og saftig biff

For å få det beste resultatet på biffen, bør man bruke litt tid på steike den. Begynn med å ha smør på en skikkelig varm stekepanne. Legg biffen på og la den bli brun på begge sider. Ta så pannen med biffen bort fra varmen, slik at biffen får ?hvile seg?. La den stå i minst 10 minutter før du har den på varmen igjen (den skal ligge på steikepannen hele tiden). Hvor mange ganger man gjentar denne prosessen avhenger av hvor lite eller godt steikt man ønsker biffen. 

Server med poteter (feks bakt potet) eler ris. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg