Kyllingfilet med spinatsalat og søtpotetpuré
Steik kyllingfileten som vanlig og krydre med det krydderet man ønsker. Selv hadde jeg bare litt salt og pepper på helt til slutt.
Spinatsalat
Ca. 4 personer
Spinat (fersk spinat veier nesten ikke noe, så bruk ca. halve pakken)
4 stk vårløk
Ca. 10 cherrytomater
2 ss sennep
Ca. 1 ss olje (blandingen skal være litt flytende, slik at den blir fordelt over spinatsalaten)
Ca. 2 krm salt
Ca. 1 krm pepper
Vask spinaten og eventuelt ta bort stilken om denne er veldig stor. Skjær vårløken opp i små biter, del cherrytomater i to og bland alt sammen.
Ha olje, sennep, salt og pepper i en skål og bland alt godt sammen og hell det over salatblandingen. Vend den godt slik at dressingen blir godt fordelt i salaten.
Søtpotetpuré
4 personer
400-500 g søtpoteter
4 ss smør
1 ts salt
½ ts pepper
Rens og del søtpoteter og kok de som vanlige poteter til de er møre. Hell av vannet og bruk en stavmixer eller en moser og mos potetene.
Ha i smør, salt og pepper.
Ser godt ut.
Takk det var veldig godt også 🙂