Kyllingfilet med spinatsalat og søtpotetpuré

Categories Kyllingretter

Kyllingfilet med spinatsalat og søtpotetpuré

Steik kyllingfileten som vanlig og krydre med det krydderet man ønsker. Selv hadde jeg bare litt salt og pepper på helt til slutt.

 Spinatsalat


Ca. 4 personer

Spinat (fersk spinat veier nesten ikke noe, så bruk ca. halve pakken)

4 stk vårløk

Ca. 10 cherrytomater

2 ss sennep

Ca. 1 ss olje (blandingen skal være litt flytende, slik at den blir fordelt over spinatsalaten)

Ca. 2 krm salt

Ca. 1 krm pepper

Vask spinaten og eventuelt ta bort stilken om denne er veldig stor. Skjær vårløken opp i små biter, del cherrytomater i to og bland alt sammen.

Ha olje, sennep, salt og pepper i en skål og bland alt godt sammen og hell det over salatblandingen. Vend den godt slik at dressingen blir godt fordelt i salaten.

 Søtpotetpuré
4 personer

400-500 g søtpoteter

4 ss smør

1 ts salt

½ ts pepper

Rens og del søtpoteter og kok de som vanlige poteter til de er møre. Hell av vannet og bruk en stavmixer eller en moser og mos potetene.

Ha i smør, salt og pepper.

2 kommentarer

2 thoughts on “Kyllingfilet med spinatsalat og søtpotetpuré

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *