Laks/ørret med Tandoori Masala


En svært barnevennlig og nydelig middag, som er så enkel å lage at den er ferdig når risen er kokt.

4 personer 

4-6 lakse- eller ørretfilet (tint)

1 stor løk

Smør eller olje til å steike i

1 boks rømme eller crême fresh(3dl) (Tåler man ikke melkeprodukter så kan man bruke soyafløte eller kokosmelk og ha i en del saft av lime,så får man den friske smaken, og for at den skal bli tykk bør man ha i litt maizena)

Ca 3 ts tandoori masala-krydder (ønsker man retten sterkere krydret, så har man mer i)

Ca 2 ts salt om det ikke er salt i krydderet

 

pepper

Rens og skjær løken i biter. Ha smør i pannen og la den bli varm, og surr løken. Ta skinnet av laksefileten og del den i litt gode stykker, og ha disse i pannen og ha på krydderet. La det hele steike noen minutter og ha så i rømme eller crême fresh. Bland det godt sammen. Ha i salt og eventuelt mer tandoori masala. 

Server med for eksempel ris og salat. Her er det brukt hjertesalat, ruccolasalat og rød og gul paprika.

 

Matbloggtoppen

Siste innlegg