En svært barnevennlig og nydelig middag, som er så enkel å lage at den er ferdig når risen er kokt.
4 personer
4-6 lakse- eller ørretfilet (tint)
1 stor løk
Smør eller olje til å steike i
1 boks rømme eller crême fresh(3dl) (Tåler man ikke melkeprodukter så kan man bruke soyafløte eller kokosmelk og ha i en del saft av lime,så får man den friske smaken, og for at den skal bli tykk bør man ha i litt maizena)
Ca 3 ts tandoori masala-krydder (ønsker man retten sterkere krydret, så har man mer i)
Ca 2 ts salt om det ikke er salt i krydderet
pepper
Rens og skjær løken i biter. Ha smør i pannen og la den bli varm, og surr løken. Ta skinnet av laksefileten og del den i litt gode stykker, og ha disse i pannen og ha på krydderet. La det hele steike noen minutter og ha så i rømme eller crême fresh. Bland det godt sammen. Ha i salt og eventuelt mer tandoori masala.
Server med for eksempel ris og salat. Her er det brukt hjertesalat, ruccolasalat og rød og gul paprika.
Så bra tips, å variere laksen med indiske smaker:-)
Så fint at du ble begeistret 🙂