Hummer og kanari

Categories Retter med kjøttdeig


Hummer og kanari er vel den mest kjente retten noensinne, selv om ingen egentlig kjenner oppskriften. Og det er så enkelt som at det finnes ingen egentlig oppskrift, for det er en betegnelse på at man bruker de restene man har.

Og i min hummer og kanari er det ingen hummer, men kyllingkjøttdeig.

Kjøttdeig

Curry mix

Asparges

Salt

Pepper

Spinat

Fløte (hvis man ikke tåler melkeprodukter, er kokosmelk et perfekt alternativ)

Buljong

Rester av villris

Jeg hadde steikt kyllingkjøttdeig i fryseren som jeg hadde hatt curry mix, salt og pepper i. Dette varmet jeg i en panne sammen med en rest av villris. Jeg hadde fersk spinat som jeg surret i en panne med litt smør(spinaten faller veldig sammen i volum når den blir varmebehandlet, så man må ha en god del). Så hadde jeg i en skvett fløte, salt, pepper og buljong, og brukte stavmikser slik at det ble en jevn blanding. Deretter hadde jeg spinatblandingen opp i kyllingkjøttdeigen og blandet det godt sammen.

Jeg hadde en salat til som bestod av isbergsalat, ruccolasalat, cherry tomater og cashewnøtter.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *