Laks med grønnsakspuré

Categories Fiskeretter

 

Laks med grønnsakspuré 

Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662

Hva lager man til laks når man vil unngå poteter, ris eller pasta? Her er en mulighet. Og det smakte utrolig godt sammen, noe jeg faktisk var litt skeptisk til i utgangspunktet.

Laksen bør trekkes med salt i ca. 10 minutter.

Grønnsakspuré

Ca. 4 personer

1 blomkål

½ brokkoli

4 stenger sellerirot

4-6 vårløk

2 buljongterninger

Ca. 50 g smør

Salt

Pepper

Ha vann i en panne sammen buljong og grønnsakene og la de koke møre. Tøm av vannet og ha i smøret og bruk stavmikser eller en kjøkkenmaskin og la den gå til alt er godt most. Smak til med salt, pepper og mer smør om man ønsker.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *