Ytrefilet med peppersaus på 5 minutter

Hjemmelaget peppersaus på 5 minutter

3 dl fløte (bruk kokosmelk eller soyafløte om man ikke tåler melkeprodukter)

1/2 ss malt peppermix

1 ts hel pepper

1 ss maizena

1 buljongterning

Ca 1 ts sukkerkulør

Smak til med salt         

         

Framgangsmåte:

Ha fløte, pepper, buljong, sukkerkulør og maizena i en panne og la det koke opp under omrøring. Når sausen er kokt opp smaker en til med eventuelt salt og pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.

 

 

Ukens Go’helg ytrefilet       

For å få det beste resultatet bør man bruke litt tid på stekingen av biffen. Begynn med å ha smør på en skikkelig varm stekepanne. Legg biffen på og la den bli brun på begge sider. Ta så pannen vekk fra varmen, slik at biffen får? hvile seg?. La den stå i minst 10 minutter før du har den på varmen igjen(den skal ligge på steikepannen hele tiden). Hvor mange ganger man gjentar denne prosessen avhenger av hvor lite eller godt stekt man ønsker biffen. En tynn biff som jeg hadde var helt perfekt etter to ganger på platen. Helt til slutt har man på salt og pepper.

Kiwi bugner over med fantastiske grønnsaker, så her er det bare å velge fra øverste hylle. Husk 5 om dagen kampanjen.

Wok blomkål, cherrytomater, sukkererter og asparges i noen minutter, og ha gjerne kokte poteter eller ris til.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg