Steikt kjøttdeig med fennikel og soyasaus
4 personer
½ brokkoli
6 store asparges
½ Fennikel
1 paprika
1 (kinahvitløk er hel så en slipper å rense så mye) men bruk gjerne vanlig hvitløk
½ blomkålhode
1-2 pakker kjøtt/karbonadedeig
2-3 ss sesamolje(har en ikke det så sløyf den, men den gir en veldig god smak, fås kjøpt på de fleste store butikker)
10 ss soyasaus(det fines glutenfri soyasaus å få kjøpt i butikker med større utvalg)
1 ts Koriander
½ ts Chilipower
Salt
Pepper
(en kan ha i litt rømme om en ønsker å variere litt)
Steik kjøttdeigen i sesamoljen og ha krydder i. Rens og del grønnsakene i ikke alt for store biter og la de surre i en annen panne. Når alt er passe mørt, blander en kjøttdeigen og grønnsakene i pannen og har på soyasausen. La det stå å trekke i noen minutter. Server med ris eller pasta.