Omelett

Categories Eggeretter

Omelett til ca 1 person

3 egg

1 ss vann

2 krm salt

1 krm pepper

2 kyllingpølser(bruk akkurat de pølsene eller andre ting en måtte ha i omeletten)

Litt vårløk

5-6 små tomater

Squash

 

 

Ha egg, vann, salt og pepper i en skål og visp de godt sammen. Del pølsene og løken i biter og ha de på en steikepanne med litt smeltet smør. (skal en lage omelett til mange kan en ha det i form i steikeovnen. Da er det lurt å steike løk og pølse først, siden det fremhever smaken, men er ikke et ?møsst?). Når pølsene og løken har fått surret litt, har en på de vispede eggene. Ikke ha for sterk varme, for da brenner den lett. Det er greit å bruke en sleiv å dytte litt lett i den til å begynne med, for da blir den fortere steikt. Ha på tomatene og squashen og la det stå til den stivner. Om en ønsker det kan en gjerne ha på ost. Server eventuelt med brød. For meg ble dette så mye mat at jeg ikke trengte brød til.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *