Lakseburger

Categories Fiskeretter

 

Fisk er vel gjerne det som er vanskeligst å få de fleste både barn og voksen til å spise. Så da gjelder det å finne på måter å lage det på som kan friste.

4 pers.

8 laksestykker/ørret (frossen i stykker)

1-2 egg( jeg brukte to egg og det ble litt mye siden de var store, men da tok jeg bare litt mer potetmel i)

2 ts salt

1 ts pepper

2-3 vårløk (dette pga fargen, men bruk den løken du ønsker eller kutt den ut)

 Ca 2 ss potetmel

Hamburgerbrød(glutenfrie brød fikk jeg kjøpt på Ica, men det selges sikkert i mange bakeri og butikker)

Salat og grønnsaker etter ønske

Jeg laget en dressing av seterrømme, gressløk, lime, salt og pepper til.

 

Laksen må være tint, skinn og benfri

 

. Del laksen/ørreten opp i små biter(en kan selvfølgelig finmose det i maskin om en ønsker, men da blir de mer kompakt)

Ha i krydder, egg og potetmel og bland det hele sammen. La det hvile i et minutt eller to. Ha en varm steikepanne og form karbonader og steik de til de er gyldne på begge sider. La de så ligge og kose seg litt(ca 2 min på begge sider, kommer ant på hvor tykk en har laget de) på begge sider til de er gjennomsteikt.

Siden jeg ikke hadde glutenfrie hamburgerbrød, laget jeg potetmos av poteter fra dagen før.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *