Salat med kyllingboller og egg
I dag bruker jeg restene fra i går og lager en deilig salat av kyllingbollene og rester av grønnsakene.
Isbergsalat skjæres tynt
Rucula salat( er de veldig lang så skjærer jeg den litt opp
Brokkoli (i dag forvellet jeg de i et minutt)(Å forvelle er å koke vann og slippe grønnsakene litt ned i. De skal ikke bli kokkt, bare litt mindre motstand. Når en forveller eller woker grønnsaker blir vitaminene frigjort og de forsvinner ikke og de har lavere glykemisk indeks en kokkte/gjenomsteikte grønnsaker)
Gulrot (jeg forvellet de også, men det trenger du selvsakt ikke gjøre)
Paprika I biter
Squash delte i små biter
En båt granateple som jeg tar ut de røde frøene (knallgodt og veldig sunt http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=Main_4489&Main_4489=6238:0:&search=granateple)
Så mange kyllingboller du vil ha på
Og jeg har to egg pr pers
Så kan du ha på soyasausen eller Guacamolen fra i går.
Tusen takk for nydelige kjøttboller i salat m egg!! Kan anbefales på det varmeste!!!
Gleder meg til neste måltid!!!!!!!!!!!!!
Bra Blogg 🙂 Glede meg te å testa ut nogen oppskriftar!
Annie Eliassen: Så bra Annie du er jo altid så positiv 🙂