Salat med kyllingboller og egg

Categories Salater

 

Salat med kyllingboller og egg

I dag bruker jeg restene fra i går og lager en deilig salat av kyllingbollene og rester av grønnsakene.

Isbergsalat skjæres tynt

Rucula salat( er de veldig lang så skjærer jeg den litt opp

Brokkoli (i dag forvellet jeg de i et minutt)(Å forvelle er å koke vann og slippe grønnsakene litt ned i. De skal ikke bli kokkt, bare litt mindre motstand. Når en forveller eller woker grønnsaker blir vitaminene frigjort og de forsvinner ikke og de har lavere glykemisk indeks en kokkte/gjenomsteikte grønnsaker)

Gulrot (jeg forvellet de også, men det trenger du selvsakt ikke gjøre)

Paprika I biter

Squash delte i små biter

En båt granateple som jeg tar ut de røde frøene (knallgodt og veldig sunt  http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=Main_4489&Main_4489=6238:0:&search=granateple)

Så mange kyllingboller du vil ha på

Og jeg har to egg pr pers

Så kan du ha på soyasausen eller Guacamolen fra i går.

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Salat med kyllingboller og egg

  1. Tusen takk for nydelige kjøttboller i salat m egg!! Kan anbefales på det varmeste!!!
    Gleder meg til neste måltid!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *