Tunfisksalat på Gran Canaria


Jeg benyttet anledningen til å dra til sol og varme og besøke en god kamerat.  Og det første måltide jeg laget her nede var tunfisk salat.

4 kommentarer

hestiaverden

08.10.2013 kl.18:10

Dette så nydelig ut! Jeg har lest litt videre i bloggen din også, og ble så inspirert til å lage mat. Fisk, gryterett og lammeskank surrer rundt i hodet mitt.. Lammeskank kan du forresten lage Kleftiko av :)

Jeg kommer helt sikkert tilbake. Ofte!

Ha en fortsatt fin tirsdag.

morsmiddag

09.10.2013 kl.00:00

hestiaverden: Så hyggelig, hva er kleftiko?

hestiaverden

09.10.2013 kl.01:25

Kleftiko - stjålet lam - er en gresk rett laget av lammeskank (man kan også bruke annet kjøtt om man ikke har lam) som er pakket sammen med løk, hvitløk,potet,gulrot, krydder og olje, enten i små leirpotter eller i aluminiumsfoliepakker. Det må være helt tett, dampen skal ikke slippes ut. Retten tilberedes leeenge, 3-4 timer, og smaker himmelsk ;)

Det er nok flere måter å lage Kleftiko på, på samme måte som man kan ha mange forskjellige oppskrifter på bacalao,

morsmiddag

10.10.2013 kl.21:43

hestiaverden: ,Nam det må jeg forsøke, tusen takk : )
?

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits