Til 4 personer :
4-6 lakse- eller ørretfilet (tint)
1 stor løk
1 -2 fedd hvitløk
Litt chili (den jeg brukte i dag var heftig og begeistret, der er sjeldent det er når man kjøper de vanlige på butikken)
Smør eller olje til å steike i
1 boks naturell yoghurt eller rømme eller crême fresh(3dl) (Tåler man ikke melkeprodukter så kan man bruke soyafløte eller kokosmelk og ha i en del saft av lime, da får man den friske smaken, og for at den skal bli tykk bør man ha i litt maizena)
Ca.3 ts tandoori masala-krydder (ønsker man retten sterkere krydret, så har man mer i) Jeg kjøper på internasjonale butikk
Ca.2 ts salt om det ikke er salt i krydderet.
Fersk koriander er egentlig utrolig godt i men jeg hadde ikke det, men hadde korianderpulver
Salt
Men for å få den lille fine friske grønne fargen så var persillen utrolig nok dukket opp i potten på terrassen så den brukte jeg til pynt
Rens og skjær løken i biter. Ha smør i pannen og la den bli varm, og surr løken. Ta skinnet av laksefileten og del den i litt gode stykker, og ha disse i pannen og ha på krydderet. La det hele steike noen minutter og ha så i rømme eller crême fresh. Bland det godt sammen. Ha i salt og eventuelt mer tandoori masala.
Server med for eksempel ris og salat