Jeg gikk en tur på stien, da hørte jeg en nordlending

Categories Blogg

Og det var ikke NOE koko, tvert i mot. I går ville i allefall gå til Norgesplassen hadde jeg bestemt meg for, men da jeg kom opp syntes jeg det ble litt kort.

Så jeg tutlet videre opp til sukkertoppen, og så videre innover veien. Men så ble jeg så usikker på hvor jeg gikk, så jeg ringte en venninne for å høre hvor jeg skulle gå, men hun svarte ikke. Så da ringte jeg ei annen venninne som var gått mye her nede, men hun påstod at hun bare så på skohelene til han foran. HE HE ja dette skal du få meg til å tro

  1. Her er jeg kommet helt opp der men ser rett ned på Puerto Rico sentrum. Da begynner grusveien, og den går helt opp.

 

 

 

Om trent her sto jeg å lurte på om jeg bare skulle snu så jeg ikke surret meg bort. Og da hørte jeg det kom noen gående, det er her Nordlendingene kom inn i bildet.

Jeg spurte de om hvor jeg kunne gå og hvor de skulle gå, så sa de “De e nå bare gå med oss”. Tenk så utrolig koselig og inkluderende de er. De skulle til “Våres plass, og så til karpedammen.

  1. Jeg var snau å takke ja til tilbudet, og praten gikk lett å uanstrengt. Da vi kom til “Våres plass”, satt vi oss ned å  spiste og drakk vann.  De tilbydde med hjemmebakt brød men hjemmelaget  lammerull på. Det hadde jeg jo selvsagt takket mer en gjerne ja til, om jeg ikke hadde cøliaki. Og hjemmelagete kanelsnurrer hadde de også.

 

 

Her var det utrolig bratt på begge sider, vi så rett ned på en campingplass.

 

Karpedammen var omgitt av et høyt gjerde så det var ikke lett å ta bilde av alle fiskene, men de hadde det tydeligvis veldig godt, for de var store, og mange.

 

Alt som dere ser utenfor muren er en stim av karper. For en utrolig opplevelse.

Vi begynte å sette nesen hjemover igjen, og da begynte vi å snakke om både det ene og  det andre. Og hun ene hadde enorm kunnskap om veldig mye om planter, sanking, dyrking osv. Da ble jeg helt solgt, og vi snakket og snakket og begge hadde vi ulike ting vi kunne fortelle om erfaringer vi har gjort oss.

 

Jeg spurte hvorfor kaktusene var inngjerdet for det syntes jeg var forunderlig. Da fortalte hun at de lagde marmelade av blomsten, og at de var noe røde lus på som de brukte til farging, for den var så konsentrert.

Jeg ville trodd dette var kjempe alovera, men med det vistehun at det ikke var.

Vi snakket og diskuterte og utvekslet erfaring fra alt vi har gjort og forsøk med sanking, prekavering, og ellers utnytte de resursene vi har rundt oss. Dette er det mest kjekke og inspirerende jeg har vært med på lenge. Så tusen takk for rausheten, gjestfrihet og den veldig gode samtalen.

#norgesplassen #sukkertoppen #våres #plass  #karpedamen #norleninger #Godt #selskap#Gran #canaria #grancanaria #Puerto #Rico #Puertorico #Tur #trapper #Syden #varme #januar #bli #sunn #Trening #morsmiddag

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg gikk en tur på stien, da hørte jeg en nordlending

  1. Fantastisk!! Så kjekt og bli kjent med andre og bli så godt tatt imot😁❤Kos deg masse videre😁😁😁 Flotte bilder og kjekt med reisebrev 😁❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *