Carbonara med kyllingfilet

Categories Kyllingretter, Pasta

En uke med å passe en etåring tar på, så da blir det lettvint i dag. Carbonara er veldig enkelt å lage og kjempegodt.

 

4 personer:

4 kyllingfileter 

Ca. 400 g pasta (Glutenfri for min del)

4 egg

4 ss vann (det kan være lurt å bruke koke vannet til pasaten, det trenger man ikke måle, bare la litt være igjen i pannen. Tilsett mer om man trenger det. 

salt

pepper

200 g parmesanost

eventuelt 1 potte fersk basilikum

Jeg hadde også sukkererter i, de er så knasende godt og sprøtt i, men dette kan sløyfes.

Sherry tomater (kan selvsakt sløyfes og erstattes med noe andre grønnsaker, eller kutes helt ut)

Slik gjør jeg det :

 

Sett kyllingfileten på steik, man kan dele den i biter, da blir den fortere steikt, strø på med salt og pepper, og ellers krydder man ønsker. Kok pastaen etter pakkens anvisning, mens pastaen koker raper man ost, og pisker sammen eggene. Når pastaen er kokt, siler man av vannet og har i sammenpisket egg, vann, krydder og halvparten av den raspede osten. Om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen. Vil man ha i sukkereter og sherytomater har man de i helt på slutten, da beholder sukkerertene den knasende gode smaken, og tomatene blir ikke bløt. Resten av den raspende parmesanosten kan man strø på maten selv, da kan alle ta så mye de ønsker. 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#lettvintmat #Lettvintmiddag Enkel #middag #enkelmiddag #Glutenfritt #laktosefri #Middag #Middagstips #Matfrabunnen #hjemmelaget #Morsmiddag #Sommermat #vårmat Kylling #carbonara

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *