I går hadde jeg kylling til middag, men klarte ikke å spise opp alt og derfor ble det kyllingsuppe av resten, og av litt paprika og squash som var i ferd med å bli elendig. Så hadde jeg igjen av maiskolben, den skar jeg rein og hadde i.
Suppen ble så her 🙂 til en person, vil du lage til flere ganger du opp
1/2 løk
1 fedd hvitløk
smør til surring
Ca. 4 dl hønsekraft (bruk gjerne vann og 1 terning hønsebuljong eller den du har) Sjekk at den er glutenfri om du trenger det
2 små gulerøtter
1 stykke paprika
1 bit squash
Litt mais om du har (har du rester av mais, viste du at den kan fryses, og tas ut når du trenger den)
Restene av kylling som var to biter
Salt
Pepper
Rens og del løken og surr i smør eller olje. Ha på kraft/vann og buljong og ha i resten av grønnsakene som er renset og delte. Rens og del kyllingen og ha i, smak til med salt og pepper.
#Restemiddag #spis #opp #maten #din #hjemmelaget #middag #rester #Kylling #mais #middagstips #Glutenfri #melkefri #morsmiddag #Enkelt #sunt