4 personer
4 kyllingfileter eller annen kylling
1 stor løk
1 rød paprika
4 epler
Sukkererter
8 dl vann
Ca. 3 ss maizena
1-2 buljongterninger (buljong kan inneholde gluten så sjekk)
2-3 ts karri
1-2 ts salt
Ca. 1 ts pepper
Del kyllingen i biter. Rens og del alle grønnsakene og eplene også i biter. Ha smør i en panne og steik kylling og løk sammen. Når kyllingen begynner å bli ferdig, har man de andre grønnsakene i gryten (venter man på gjester, så venter man med å ha dette i til gjestene er kommet, slik at eplene ikke blir most og grønnsakene overkokte). Mål opp vannet og ha i maizena og karri og bland det sammen så det ikke er klumper, ha det deretter over kyllingen. Ha så i buljong og la det koke opp, smak til med salt, pepper og eventuelt mer karri.
Jeg serverte retten med villris.
Deilig, som indisk omtrent 🙂 Nam <3
Takk 😀