Jeg benyttet anledningen til å dra til sol og varme og besøke en god kamerat. Og det første måltide jeg laget her nede var tunfisk salat.
VELKOMMEN TIL MORSMIDDAGS VERDEN! Alle mine oppskrifter består av mat som er laget fra bunnen av. Her finner du matoppskrifter som inkluderer de aller fleste, og som også er tilpasset de med ulike matallergier. Du finner også oppskrifter på vegansk og vegetarmat. Jeg er utdannet innen ernæring, så gode ernæringsråd får du også. Jeg er glad i å gå turer i skog og mark, og du kan «slå følge» med meg på disse turene. Siden en av mine store lidenskaper er hage -og blomsterstell så skriver jeg også om det når det passer. Det kommer et og annet reisereisebrev i ny og ne, og diverse tips og kreative ideer om alt mulig rart. Morsomme historier fra mitt liv som ikke er helt A4 får du nok også iblant. Jeg har dysleksi så innleggene blir nok krydret med skrivefeil. Takk for at nettopp DU stakk innom. Jeg både ser og hører gjerne fra DEG igjen!
Jeg benyttet anledningen til å dra til sol og varme og besøke en god kamerat. Og det første måltide jeg laget her nede var tunfisk salat.
Dette så nydelig ut! Jeg har lest litt videre i bloggen din også, og ble så inspirert til å lage mat. Fisk, gryterett og lammeskank surrer rundt i hodet mitt.. Lammeskank kan du forresten lage Kleftiko av
Jeg kommer helt sikkert tilbake. Ofte!
Ha en fortsatt fin tirsdag.
hestiaverden: Så hyggelig, hva er kleftiko?
Kleftiko – stjålet lam – er en gresk rett laget av lammeskank (man kan også bruke annet kjøtt om man ikke har lam) som er pakket sammen med løk, hvitløk,potet,gulrot, krydder og olje, enten i små leirpotter eller i aluminiumsfoliepakker. Det må være helt tett, dampen skal ikke slippes ut. Retten tilberedes leeenge, 3-4 timer, og smaker himmelsk
Det er nok flere måter å lage Kleftiko på, på samme måte som man kan ha mange forskjellige oppskrifter på bacalao,
hestiaverden: ,Nam det må jeg forsøke, tusen takk : )
?