600 g kalkunfilet
1 bunt vårløk
3 gulrøtter
1 kinahvitløk (uten fedd)
1 brokkoli
1 søt paprika
1 pakke asparges
Søt chilisaus
Salt og pepper
Rens grønsakene (bruk de grønnsakene du liker og har) og del de i biter. Wok de eller bruk en panne, ha i biter med kalkunfilet og la det hele få surre sammen til grønnsakene begynner å bli møre. Hell på så mye chilisaus som du ønsker og smak til med salt og pepper.
Server med ris eller annet ønsket tilbehør.
Nam. Wok slår aldri feil det <3
¢¾Charlotte:
Dette må prøves! Man blir aldri lei av wok for det finnes jo så mange måter å lage den på
Mari: Det er helt sant, det er kun fantasien som begrenser. Så jeg er veldig mottagelig for forslag
Jeg er ikke så god sånt men jeg hamstrer inn alt av grønnsaker jeg liker og blander det i en woksaus jeg finner i butikken
er vel bare å prøve seg frem. Noe smaker bedre enn andre ting jeg har laget 
Mari: Det er sant, det er bare til å forsøke og se hva det blir til.Det liker jeg ! Dyktig du