600 g kalkunfilet
1 bunt vårløk
3 gulrøtter
1 kinahvitløk (uten fedd)
1 brokkoli
1 søt paprika
1 pakke asparges
Søt chilisaus
Salt og pepper
Rens grønsakene (bruk de grønnsakene du liker og har) og del de i biter. Wok de eller bruk en panne, ha i biter med kalkunfilet og la det hele få surre sammen til grønnsakene begynner å bli møre. Hell på så mye chilisaus som du ønsker og smak til med salt og pepper.
Server med ris eller annet ønsket tilbehør.
Nam. Wok slår aldri feil det <3
¢¾Charlotte: 🙂
Dette må prøves! Man blir aldri lei av wok for det finnes jo så mange måter å lage den på 🙂
Mari: Det er helt sant, det er kun fantasien som begrenser. Så jeg er veldig mottagelig for forslag 🙂
Jeg er ikke så god sånt men jeg hamstrer inn alt av grønnsaker jeg liker og blander det i en woksaus jeg finner i butikken 🙂 er vel bare å prøve seg frem. Noe smaker bedre enn andre ting jeg har laget 😉
Mari: Det er sant, det er bare til å forsøke og se hva det blir til.Det liker jeg ! Dyktig du 🙂