Kalkunwok med søt chilisaus

Categories Kalkun

 

600 g kalkunfilet

1 bunt vårløk

3 gulrøtter

1 kinahvitløk (uten fedd)

1 brokkoli

1 søt paprika

1 pakke asparges

Søt chilisaus

Salt og pepper

Rens grønsakene (bruk de grønnsakene du liker og har) og del de i biter. Wok de eller bruk en panne, ha i biter med kalkunfilet og la det hele få surre sammen til grønnsakene begynner å bli møre. Hell på så mye chilisaus som du ønsker og smak til med salt og pepper.

Server med ris eller annet ønsket tilbehør.

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Kalkunwok med søt chilisaus

  1. Jeg er ikke så god sånt men jeg hamstrer inn alt av grønnsaker jeg liker og blander det i en woksaus jeg finner i butikken 🙂 er vel bare å prøve seg frem. Noe smaker bedre enn andre ting jeg har laget 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *