Legg så mange svinekoteletter du ønsker i en dyp form, sett de midt i steikeovnen 180 g å steik i ca 45 min avhengig av hvor tykke de er. Bjørgen strør på kjøkkensjefens Natvig grillblanding, men jeg vet ikke om det er glutenfritt og den er veldig salt, så du kan gjerne bruke grillkrydder (sjekk for gluten). Provence krydder er uten salt og tilsetningstoffer så den foretrekker jeg, men da bør du ha litt salt og pepper på i tillegg.
Skjær opp et eple for ca 4 koteletter og
Ca 4 normalt store champignoner
Bland:
2 1/2 dl matfløte eller kokosmelk
2 ss tomatpurre
Etter ca 45 minutter i steikeovnen tar du kotelettene ut og legger epler og oppskjærte champignoner på toppen. Hell på sausen og sett de i ovnen igjen i ca 15-20 min.
Ønsker du flere grønnsaker kan du koke utenom eller legge de sammen med kotelettene. Kok ris (fullkorns- eller naturris er sunnest) eller poteter til.
En enkel og god søndagsmiddag.