3 epler
3 ss lønnesirup eller sukker
1 ts ekte vanilje
1 dl vann
Vask, rens og del eplene i biter og ha de i en panne med vann, lønnesirup og vanilje og la det koke til eplene er mør. Sett da blandingen til avkjøling.
Brødrasp:
Ca. 2 ss brødrasp(glutenfritt til oss som må ha de), har du ikke det kan du knuse et glutenfritt knekkebrød, eller riste en skive å knuse den når den er tørr
Litt lønnesirup eller sukk
Brødrasp etter ønske, de skal være litt å tygge på
Bruker du knekkebrødene har du de i en plastpose, knyt igjen og bruk en kjevle eller lignede å knuse knekkebrødene med. Ha de knuste smulene på en varm panne sammen med lønnesirup eller sukker. Det er lurt å røre litt i slik at de ikke brenner seg, de skal bli tørr ikke brent. Når de er blitt tørre har man de på et hånddukpapir og avkjøler de.
Kremfløte ( ca. 2 dl)eller plantemateriale fløte som piskes med eller uten sukker. (jeg brukte soyakrem og ikke sukker)
Legg alt lagvis i en
skål eller i et glass. Denne desserten er best å servere med en gang, uten blir brødraspe fort bløtt.
Mmm god dessert!
Takk😍