Virkelig en smakfull rett som jeg nok tror barn vil like, og den passer nok både til pasta og ris, selv om jeg foretrekker poteter.
Til 2 personer
400 g torskefilet som er tint
3 dl eplejuice
1 dl fløte (laktosefri om du trenger det, man kan også kutte ut fløten å ha 1 dl mer juice)
Bruk de grønnsakene du har men husk at gulerot trenger litt tid i ovnen, så det kan være en fordel å bruke grønnsaker som ikke trenger alt for lang varme tid.
jeg brukte:
1 gulerot i tynne skiver
1 godt stykke squash i litt tykke skiver
2 vårløk
ca. 1/2 paprika
1 syrlig eple
salt Ca. 3 ts for fisken trenger mye salt
Pepper
Bland juice, fløte, litt av saltet og pepper til sausen. Rens og kutt alle grønnsakene og eple , del fisken i litt gode stykker. Ha alt i en ildfast form og hell sausen på. Ha alt i for varmet ovn til 210 grader, la formen stå mitt i ovnen i rundt 30 minutter. Server med poteter, pasta eller ris.
#eple #eplesaus #Torskieplesaus #torsk #Fisk #sunt #godt #Enkelt #raskt #glutenfri #laktosefri