Ovnsstekt torsk i eplesaus

Virkelig en smakfull rett som jeg nok tror barn vil like, og den passer nok både til pasta og ris, selv om jeg foretrekker poteter.

Til 2 personer

400 g torskefilet som er tint

3 dl eplejuice

1 dl fløte (laktosefri om du trenger det, man kan også kutte ut fløten å ha 1 dl mer juice)

Bruk de grønnsakene du har men husk at gulerot trenger litt tid i ovnen, så det kan være en fordel å bruke grønnsaker som ikke trenger alt for lang varme tid.

jeg brukte:

1 gulerot i tynne skiver

1 godt stykke squash i litt tykke skiver

2 vårløk

ca. 1/2 paprika

 1 syrlig eple

salt Ca. 3 ts for fisken trenger mye salt

Pepper

Bland juice, fløte, litt av saltet og pepper til sausen. Rens og kutt alle grønnsakene og eple , del fisken i litt gode stykker. Ha alt i en ildfast form og hell sausen på. Ha alt i for varmet ovn til  210 grader, la formen stå mitt i ovnen i rundt 30 minutter. Server med poteter, pasta eller ris.

 

#eple #eplesaus #Torskieplesaus #torsk #Fisk #sunt #godt #Enkelt #raskt #glutenfri #laktosefri 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg