Kokostopper/makroner

Disse har jeg hatt her før, men en god oppskrift kan ikke deles ofte nok, den er naturlig gluten-og melkefritt. De er seige og gode, og holder seg lenge om man har de i en lukket boks, og super enkel å lage å få til.

 4 eggehviter

2 dl sukker funker også med sukrin 

1 pakke revet kokosmase (250g)

Sett stekeovnen på 180 g (anbefaler ikke varmluft) Skill hviten fra plommen, jeg bruker alltid en skål å skille de i for så å ha en og en eggehvite i mikseren, og så en som jeg har eggeplomme i, rett og slett for at jeg ikke skal ødelegge eggehviten om man får eggeplomme i hviten. Pisk eggehvite og sukker  til  det er en seig hvit masse, og ha så i kokosmassen , vend med en slikkepott. Ha toppene på steikeplate med to teskjeer, disse  skal ikke flyte utover, så de kan settes forholdsvist tett. Stek kakene i 12 minutter eller til de er  svakt gylden brun. Avkjøl kakene på bakepapiret på rist.           
 

 

Siste innlegg