Hjemmelagd fiskepinner med Hollandaise saus

Categories Fiskeretter

Steikt fisk er en ting fiskepinner noe helt annet! Det forundrer meg stadig at noe mat liker man ikke, men når man bare lager den på en litt annen måte så spiser man samme maten like vel. Det skal gjerne ikke mer til en å dele fisken opp og lage de som fiskepinner og ha en deilig  Hollandaisesaus til så liker man fisk like vell. Jeg elsker Hollandaisesaus og Bernaisesaus, og det lager jeg for det meste selv, men det er en liten forbannelse mellom meg å disse sausene for de ser helt fin ut, og akkurat når jeg skal servere så sprekker de he he. Den ser så flott og blank ut, jeg kan ikke slutte å irritere meg over dette he he. Når man kommer hjem og både barn og voksne er sulten så forstår jeg at man gjerne ikke begynner med en slik saus. Men husk at mange av disse kan inneholde hvetemel, så sjekk om du trenger glutenfritt. 

. Men ønsker du å forsøke deg på Hollandaisesaus kan du klikke HER.

Deilig middag ute i SOLEN 😀 

Jeg brukte torskeloin beregn minst en per person. 

       

   Du trenger.

Egg eller eggehviten om man lager sausen selv.

Salt (fisk trenger mye salt, så lager du til 4 personer må du ha minst en ts salt i)

Pepper

Brødsmuler/brødstrø (jeg hadde glutenfritt i skapet, har du ikke brødstrø kan du for eksempel bruke knuste cornflakes eller knust Bacon crisp)

Bland egget/eggehvite, salt og pepper sammen i en stor skål. Del fisken i litt tykke fingerbredder, tørk de og ha de i skålen, og bruk fingrene eller en gaffel slik at alle fisken får egg på seg. Lager man bare litt kan man bare ha litt strø i en skål, men skal man lage til mange tar man strøet i en plastikkpose, har fisken i posen og rister godt. Steik fisken på god varme til de er gylden brun på alle sidene, skru så ned temperaturen og la de få steike noen minutter til på hver side. 

#fisk #fiskepinner #torsk #sunt #godt #enkelt Middagstips #kaskalvihatilmiddag #Middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefritt #Blogg #bloggtoppen 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Hjemmelagd fiskepinner med Hollandaise saus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *