Lag spinatsuppe kjappere en du koker egg

Categories Supper

Jeg har fortsatt ikke vært på butikken å handlet, men  var sulten som en ulv da jeg kom hjem, og må man hive seg rundt   å kjappe seg å lage noe kjapt. Jeg hadde et egg igjen og spinat i fryseren.  Ikke å forakte som heller. 

1-2 hardkokt egg (egget kokes i  6-8 minutter, og avkjøles under rennene vann)

Spinatsuppe 

(Til en person, gang opp ette hvor mange dere er)

2 dl vann

1 grønnsaksbuljong terning eller den buljongen du har

8- 10 biter med frossen spinat terninger

1 god ss maizena eller 2 ts johannesurt  

litt pepper

1/2 dl melk/fløte/kokosmelk eller det du har, man kan selvsakt også kun bruke vann

1 klatt smør(kan sløyfes)

Ha absolutt alt i en panne, sett den så på platen og kok opp under stadig omrøring, når suppen har kokt og spinatterningene er tint er suppen ferdig. Smak om den trenger mer salt eller pepper.  Jeg hadde så mye seterrømme igjen etter jul, så jeg hadde litt i suppen på tallerken (dette er selvsakt valgfritt, og overhode ikke nødvendig, men det er veldig godt i, og kjekt å bruke i stede for å kaste).Egge renses og deles før man har det i suppen, ha gjerne brød til om du ønsker det. 

#spinat #spinatsuppe #middagpå10minutter #middag #på #ti #minutter #meatfreemonday #meat #free #monday #glutenfri #middagstips #blogg #morsmiddag #mor #mamma Enkelt #godt #sunt #kjapt 

10 kommentarer

10 thoughts on “Lag spinatsuppe kjappere en du koker egg

  1. Spinatsuppe hører barndommen til. Husker vi ble lurt med at vi ble like sterk som Skipperen om vi spiste det… I voksen alder har jeg aldri laget det…men jeg liker spinat 🙂 Fargen er i alle fall fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *