Risboller

God jul alle sammen, håper alle får den feiringen de ønsker seg. <3

                                             

125 g delfiafett

100 g kokesjokolade (om du må ha glutenfritt eller melkefri, må du sjekke om sjokoladen)

2 egg

200 g melis

3 ss kaffe

1 ss kakao

1, 5 l puffet ris (er naturlig glutnefri)

Smelt delfiafett og sjokolade på forholdsvis svak varme, og avkjøl den så den ikke er veldig varm. Pisk egg og melis sammen til eggedosis.

Ha kakao og kaffe i delfiafette, og bland alt godt sammen med eggedosisen, til slutt har man i puffet ris, og da må man blande alt slik at alle riskonene er dekket med sjokoladeblandingen. Jeg brukte muffensformer å ha de i, men man kan også bare sette de på matpapir. 

Risbollene bør få stå forholdsvis kaldt.

                                                       

                                                                                                         

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg