I går hadde jeg lettsaltet torsk med poteter og gulerot til middag, nydelig og god mat. Men det er lett å lage for mye, og da kan man lage noe annet av det dagen etter.
Jeg hadde
torsken
potetene
guleroten
pluss at jeg hadde i et egg, og resten av smøre i en skål og brukte stavmikseren på det.
Reker i lake hadde jeg i etter på og blandet de bare lett inn..
Siden fisken var salt trengte jeg ikke ha verken mer salt eller krydder i, men du må gjerne det om du ønsker det.
Så formet jeg deigen til kaker og steikte de på pannen til de var fine og gyldne på begge sider.
Ingen skulle tro at dise rosa lekkerbiskene var laget av rester av fisk 🙂
Det der var et bra tips…ser jo skikkelig godt ut :)) Ha en fin kveld :))
elsk……plukkfisk er helt magisk……det fikk eg lyst på nå..skal rote i frysen og se om eg har fisk 😀
Nam!
Dette aå kjempe godt ut 🙂
Wow. Dette må testes neste gang jeg har klippfisk 🙂
Det var noe nytt for meg 😀
annebe: Takk:-) Magisk godt og enkelt.
cuskima: Ja det er skikkelig godt, man kan også ha løk i om man er glad i det, jeg kjørte enklest mulig 🙂
facelessfashiion: Ikke sant. SMIL 🙂
lisarorvik: Så kjekt, det var skikkelig digg.
Mariann Sæther Tokle: Ja ellers salt torsk 🙂
frodith: har du aldri hørt om plukkfiskkaker?
Jeg tror jeg aldri har hatt saltet torsk serru, bare fersk torsk og klippfisk 🙂
Mariann Sæther Tokle: Hvorfor ikke det? Nå ble jeg nysgjerrig? :-))
Vet ikke 🙂 Kjøper fersk og røkt og klippfisk, men ikke saltet. Innbiller meg sikkert at jeg ikke liker det, så det er vel på tide på prøve. Men så tenker jeg liksom at det er dårligere fisk når den har ligget i salt og vakuum i lang tid når jeg heller kan ta den fra fryseren og salte selv:) Er sikkert bare at jeg ikke er vant til det 🙂
Mariann Sæther Tokle: He he ja vi er noen gode vanedyr du 😉 Men det er veldig godt, synes jeg 🙂
Jeg skal legge det på minnet 🙂
Mariann Sæther Tokle: 🙂