VELKOMMEN TIL MORSMIDDAGS VERDEN! Alle mine oppskrifter består av mat som er laget fra bunnen av. Her finner du matoppskrifter som inkluderer de aller fleste, og som også er tilpasset de med ulike matallergier. Du finner også oppskrifter på vegansk og vegetarmat. Jeg er utdannet innen ernæring, så gode ernæringsråd får du også. Jeg er glad i å gå turer i skog og mark, og du kan «slå følge» med meg på disse turene. Siden en av mine store lidenskaper er hage -og blomsterstell så skriver jeg også om det når det passer. Det kommer et og annet reisereisebrev i ny og ne, og diverse tips og kreative ideer om alt mulig rart. Morsomme historier fra mitt liv som ikke er helt A4 får du nok også iblant. Jeg har dysleksi så innleggene blir nok krydret med skrivefeil😁. Takk for at nettopp DU stakk innom. Jeg både ser og hører gjerne fra DEG igjen!
Denne skal prøves. Elsker rødbeter.
Laila: Jeg også. 🙂
Oi oi oi, det er travelt å ha deg som bloggvenn så mye fristende du legger ut 😉 Dette må jeg selvfølgelig også prøve 🙂
Jeg lurte på det sjokolade pålegget. . hvor lenge skal hasselnøttene stå i ovnen?
Ha en fin morsdag 🙂
Åse Helen:Uff det er da ikke meningen å stress deg 😉 Det var jammen bra du spør om, det skal jeg fikse på. De skal stå rundt 10 minutter.
Tusen takk og ha en nydelig fin morsdag du også 🙂
Dette må jeg prøve! ser kjempegodt ut 🙂
Det har jeg aldri laget selv, men jeg har et glass kapers stående, så dette hadde jo passet å lage nå …skal se om jeg gjør det snart…så og hørtes i allefall god ut 🙂
Ønsker deg en fortsatt fin søndag 🙂
annebe: Takk 🙂 Det er veldig godt og sunt. Du kan bruke den både til pålegg og til middag 🙂
spisogspar: Tusen takk 🙂