2 bananer
2 ss lønnesirup
½ plate mørk kokesjokolade
Bruk gjerne bananer som begynner å bli brune, ta skallet av og del de opp og frys de ned. Når de er frosne har man de i en kjøkkenmaskin eller lignende, hakker sjokolade og har i lønnesirup eller andre søtningstoff. Kjør det litt, ha det i en skål og sett blandingen i fryseren igjen så det blir slitt stiv igjen.
Server gjerne med litt soyakrem og bær.
Høres ut som perfekt kos til kaffen 🙂 🙂
Nam nam dette så virkelig godt ut til en snopegris som meg 🙂
Det så kjempe godt ut 🙂
annebe: Jo det er jo så enkelt at du kan lage sammen med middagen og ha den til kaffen etter på 🙂
Lisbeth Pedersen: Takk. Dette er jo Sundt snop Lisbeth så det kan du spise litt av ja. Kos deg i helgen 🙂
Iselin Renée: Tusen takk og riktig god helg 🙂