Avokado med eggesalat

½ avokado
1 kokt egg
Ca. ½ ss majones
1 ts sennep
Litt saft av lime
Salt
Pepper
Hardkok egget, avkjøl det og del det i små biter og ha det i en skål.
Ha i majones, sennep, saften av lime, salt og pepper og bland det hele godt sammen. Smak til.
Del avokadoen i to. Det kan være lurt å bruke halvdelen uten stein, den  andre delen holder seg bedre når steinen står igjen.
Ha eggesalaten i avokadoen og ha gjerne på tomater eller lignende.
En veldig god og mettende lunsj eller kveldsrett. Her har jeg eggesalat med reker på mine knallgode knekkebrød 🙂

Matbloggtoppen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg