Laks/ørretfilet
Sesamfrø
Solsikkerfrø (Kan sløyfes)
Eventuelt sesamolje om du har de, da blir sesamsmaken forsterket
Salt
Pepper
Ha frøene i en skål og vend fisken i den, ha fisken på pannen men vær forsiktig med varmen slik at frøene ikke blir brent. Bruker du sesamolje kan det være lurt å ha den i på slutten, slik at den ikke blir ødelagt av for høy temperatur.
Strø med salt og pepper.
Jeg hadde potetmos og steikt søt paprika til.
#fisk #glutenfri #melkefri #glutefritt #melkefritt #middag #helgekos #Middag #oppskrifter
Åh, det så kjempegodt ut!
Cathrine Nilsen: Takk det smakte utrolig godt og den ble liksom panert men uten mel. Kan anbefales 🙂
Denne må testes ut, får sende oppskriften til samboeren. Spiser en del laks og vi kunne definitivt variert litt mer 🙂
Lars: Ja dette er både godt, sunt og billig 🙂