Kyllingfilet
Bacon i skiver
Søt chilisaus
Del kyllingfileten i litt tykke strimler, surr bacon rundt og legg de i en ildfast form. Ha de i forvarmet ovn på 220 grader, og la de stå i 6-8 minutter så de får litt farge. Hell på chilisaus å la formen stå i rundt 10 minutter til eller til kyllingen er gjennomsteikt.
Server med for eksempel råsteikte poteter eller ris.
Kan også brukes som en tapas rett.
#enkelt #kjappt #sundt #kylling #Chilisaus #steikovnen
Du vet hva jeg synes…..nammmm:-)
deveny: Takk 🙂
Dette skal jeg lage på lørdag….mmm;)
Anonym: Så flott :-))))
Ser kjempegodt ut!! Er det bare å ta hvilken som helst chilisaus?
Lars Raabe: Jeg brukte søt chilisaus. Hm jeg har vært unøyaktig nå igjen, må skjerpe meg! Takk 🙂
Hehehe! Bare hyggelig 😉
Hei ! Denne skal prøves på lørdag, ser kjempegodt ut 🙂
Hilde Nygaard: Tusen takk, gleder meg å høre hvordan den smakte 🙂