Pizza med røykt kalkunskinke

Categories I ovnen


Siden jeg hadde ferdig pizzabunn var det enkelt å ty til en fredagskveld. Fredager er den beste kvelden i uken. Men jeg ser at jeg må vist bli flinkere til å planlegge innkjøpene nå som jeg jobber full tid og vell så det. Har man ikke planlagt matinnkjøpet blir det lettere at man tyr til middagsløsninger som ikke nødvendigvis er så sunne og gode som jeg ønsker at det skal være. Men denne pizzaen er sunn og god 🙂

Pizzabunnen jeg frøs var i utgangspunktet like stor som et steikebrett, men siden jeg bor aleine kan jeg ikke ha så stor pizza. Derfor delte jeg den i fire biter og frøs den ned med bakepapir i mellom. Da er det lett å ta til, og er man flere kan man bare ta opp flere biter og man kan for eksempel ha forskjellig fyll på om man ønsker det.

Til en liten pizza brukte jeg

Ketsjup og salt på bunnen

5 sneier med røykt kalkunskinke

1 bit Squash

6 Cherry tomater

Oliven (liker man ikke oliven kutter man det ut)

1 Mozzarella (dette var i grunnen litt mye etter min smak)

Fersk oregano siden jeg hadde det (men bruk gjerne tørket)

Jeg hadde ketsjup og salt på bunnen, delte skinke og squash i biter og fordelte også dette utover. Hadde hele Cherrytomater på, og til slutt hadde jeg osten på.

Når pizzaen hadde stått i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader var den ferdig.

Så hadde jeg på fersk oregano, vil man bruke tørket oregano ville jeg tatt den på før jeg steike pizzaen.

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Pizza med røykt kalkunskinke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *