Thailandsk fiskegryte (naturlig gluten og melkefri)

Categories Fiskeretter

I dag har jeg to spørsmål til dere leser, hva synes dere om at jeg skriver at retten er naturlig glutenfrimelkefri osv.? Og det andre er hvilke bilde dere synes er best, jeg klarte ikke bli enig med meg selv. Jeg har blitt veldig glad i å ta bilder, og synes det er veldig spennende å se hvordan bildene blir for hver rett jeg lager.

Bilde 1Bilde 2

1 purreløk

1 rød paprika

1 gul paprika

2-4 cm ingefær

Olje eller smør til å steike i

2 dl kokosmelk

2 ss søt chilisaus

1 terning med grønnsaksbuljong (eller en det du har)(buljong kan inneholde gluten)

1 dl vann

400 g fiskefilet (velg selv hvilke fisk du vil bruke, jeg valgte ørret)

Ca. ½ ts salt

Ca. ½ ts pepper

Rens og del alle grønnsakene, finhakk ingefæren og surr alt i pannen(gryten). Ha deretter i kokosmelk, chilisaus, vann og buljong, og la alt få koke litt sammen. Del fisken i biter og la den koke med (6-8 minutter alt etter hvor store fiskebiter det er og hvilke type fisk). Til slutt smaker man til med salt og pepper.

 

 

11 kommentarer

11 thoughts on “Thailandsk fiskegryte (naturlig gluten og melkefri)

  1. Bilde nr 1 likte eg best. Eg syns det er flott at du skriv om glutenfri mat, sjøl om eg ikkje har problem i den lei, men eg kjenner folk som har. Difor deler eg stundom oppskriftene dine på Facebook.

  2. Oldemorbloggen: Ok, tusen takk. Først syntes jeg bilde 2 var finest, men da jeg så bilde to ble jeg usikker, så da er jeg inne på noe :-). Flott at du seier det du mener om hva jeg skriver. Jeg synes jo ikke det er noe skummelt med mat uten melk og hvete, men jeg har fått inntrykk av at noen blir skeptiske. Derfor jeg tenkte jeg måtte lufte det 🙂 Jeg glemte forsten å kjøpe Megafon, noe aldeles irriterende.

  3. Fortvil ikkje om det med Megafon, eg har eit opplegg med ein Tv-journalist, så kankje du rekk bort i det. Det har noko med Vestlandsrevyen/Norge rundt å gjera, kanskje, berre kanskje…

  4. Naturlig glutenfri er bra det. Da er det ikke noe “substitutt-produkter” som gjør at det smaker kjipt. Jeg likte bilde 1 best 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *