Å bruke rester er en viktig del av min hverdag, siden jeg hater å kaste god mat. Og siden jeg hadde rester fra dagen før, så ble det hummer og kanari blandet sammen, men det ble veldig godt.
Kokt torsk
Kokte poteter
Kålrabistappe
Purreløk
Jeg hadde litt salt og pepper i og varmet alt opp med litt vann og brukte stavmikseren på det, og det ble en knallgod middag.
Det pleide min mormor alltid å kalle plukkfisk :-)…og jeg elsket det, og sønnen elsker den måten å spise fisk på…vi har det alltid dagen etter vi har torsk i en eller annen form 🙂
Kjempedeilig.
passion4lifeandtravel: Så artig:-) Det var noe jeg fant på i farten.
Thi hi…det er da vi bare sier…det ligger i oss uten at vi vet det…matlaging gjennom generasjoner <3
Så gøy at du bare fant på noe i farten, og min mormor laget det alltid det samme av dag 2 av torske middag, og det var den dagen jeg elsket å spise fisk hos mormor, og det visste hun...så hun og morfar hadde alltid torsk med smeltet smør, kokte grønnsaker og poteter dagen før, og hun smalt alt sammen til plukkefisk dagen etter 🙂
passion4lifeandtravel: Artig du seier det, tenkte samme tanker selv! 🙂
så godt ut, ja husker også dette fra min barndom 😉
matgladilavkarbo: Så koselig. Jeg kunne ønske det var “liker” knapp her inne som det er på Facebook :-p Et godt nytt år til deg!