Resteplukk

 

Å bruke rester er en viktig del av min hverdag, siden jeg hater å kaste god mat. Og siden jeg hadde rester fra dagen før, så ble det hummer og kanari blandet sammen, men det ble veldig godt.

Kokt torsk

Kokte poteter

Kålrabistappe

Purreløk

Jeg hadde litt salt og pepper i og varmet alt opp med litt vann og brukte stavmikseren på det, og det ble en knallgod middag.

 

6 kommentarer
    1. Det pleide min mormor alltid å kalle plukkfisk :-)…og jeg elsket det, og sønnen elsker den måten å spise fisk på…vi har det alltid dagen etter vi har torsk i en eller annen form 🙂
      Kjempedeilig.

    2. Thi hi…det er da vi bare sier…det ligger i oss uten at vi vet det…matlaging gjennom generasjoner <3
      Så gøy at du bare fant på noe i farten, og min mormor laget det alltid det samme av dag 2 av torske middag, og det var den dagen jeg elsket å spise fisk hos mormor, og det visste hun...så hun og morfar hadde alltid torsk med smeltet smør, kokte grønnsaker og poteter dagen før, og hun smalt alt sammen til plukkefisk dagen etter 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg