Kalkun i tomat med spaghetti til
Sett pastaen på kok etter veiledningen på pakken, men husk å velge den grove spaghettien, så får man et sunnere måltid.
Ca. 4 personer
500g kalkunkjøtt (man kan også for eksempel bruke svinekjøtt)
1 eller mer kinahvitløk
1-2 chili (chili varierer veldig i styrke)
1 gul løk, eller tilsvarende med annen løk
Ca. ½ blomkål
Ca. ½ brokkoli
1 søt paprika
2ss finhakket persill
1 squash
3 bokser knuste tomater
Eventuelt litt vann, om retten blir litt for tykk
2 terninger med hønsebuljong
1 ts estragon
Salt og pepper
Rens og findel løk og chili, og del kalkunen i biter og finhakk persillen. Steik alt i gryte, og ha deretter i tomatene. Rens og del alle grønnsakene (squashen har man i helt på slutten av koketiden, slik at den ikke blir kokt i hel), også disse skal i gryten sammen med buljong og krydder. Da er det i grunnen bare til å vente til grønnsakene er møre, smake om du synes retten er passe i smaken for deg, og VELBEKOMME! J
Har du ikke alle disse grønsakene, nei vel, så putt i de grønnsakene du har!
Bra oppskrift! Tomatgryte er herlig, lager det ofte.. er raus med krydder, elsker ITALIENSK KRYDDER, og det er godt med soyasaus til. God nytt år forresten!
somjegliker: Ja enig med deg, masse krydder gjør maten stort sett mer spenene. Riktig godt nytt år til deg også