Kalkun i tomat med spagetti til

Kalkun i tomat med spaghetti til

Sett pastaen på kok etter veiledningen på pakken, men husk å velge den grove spaghettien, så får man et sunnere måltid.

Ca. 4 personer

500g kalkunkjøtt (man kan også for eksempel bruke svinekjøtt)

1 eller mer kinahvitløk

1-2 chili (chili varierer veldig i styrke)

1 gul løk, eller tilsvarende med annen løk

Ca. ½ blomkål

Ca. ½ brokkoli

1 søt paprika

2ss finhakket persill

1 squash

3 bokser knuste tomater

Eventuelt litt vann, om retten blir litt for tykk

2 terninger med hønsebuljong

1 ts estragon

Salt og pepper

Rens og findel løk og chili, og del kalkunen i biter og finhakk persillen. Steik alt i gryte, og ha deretter i tomatene. Rens og del alle grønnsakene (squashen har man i helt på slutten av koketiden, slik at den ikke blir kokt i hel), også disse skal i gryten sammen med buljong og krydder. Da er det i grunnen bare til å vente til grønnsakene er møre, smake om du synes retten er passe i smaken for deg, og VELBEKOMME! J

Har du ikke alle disse grønsakene, nei vel, så putt i de grønnsakene du har!

 


2 kommentarer
    1. Bra oppskrift! Tomatgryte er herlig, lager det ofte.. er raus med krydder, elsker ITALIENSK KRYDDER, og det er godt med soyasaus til. God nytt år forresten!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg