I utgangspunktet er jeg ikke særlig glad i ferdigkjøpt fiskemat, men så er det de prinsippene som må falle i ny og ne.
Jeg hadde kjøpt reker og crabsticks til salaten jeg skal ha på jobb i morgen, det gjelder jo å variere den også så man ikke blir lei. Dermed ble denne middagen til.
Kål og gulrotstuing
Ca. 4 personer
2 store gulrøtter
1 godt stykke med kål
1 terning grønnsaksbuljong
Vann akkurat slik at det dekker grønnsakene
2 ss maizena
Litt smør
Salt og pepper
Rens og del gulrøttene og kålen og sett det på kok med vannet og buljongen.
Når grønnsakene er møre, tar man pannen av platen og blander maizenaen ut i litt vann og har den i mens du rører godt sammen.
Sett det på kok igjen så det tykner og smak til med salt og pepper.
Steik fiskepuddingen og ha crabsticks som er delt i biter og ferdigpillede reker på. En god, barnevennlig og enkel rett.
Sert godt ut, ble litt inspirert nå….
I gode og onde dager!: Jippi 🙂 Er har høsten kommet i vakkre trøndelag?