Fiskepudding på en annen måte

 

I utgangspunktet er jeg ikke særlig glad i ferdigkjøpt fiskemat, men så er det de prinsippene som må falle i ny og ne.

Jeg hadde kjøpt reker og crabsticks til salaten jeg skal ha på jobb i morgen, det gjelder jo å variere den også så man ikke blir lei. Dermed ble denne middagen til.

Kål og gulrotstuing

Ca. 4 personer

2 store gulrøtter

1 godt stykke med kål

1 terning grønnsaksbuljong

Vann akkurat slik at det dekker grønnsakene

2 ss maizena

Litt smør

Salt og pepper

Rens og del gulrøttene og kålen og sett det på kok med vannet og buljongen.

Når grønnsakene er møre, tar man pannen av platen og blander maizenaen ut i litt vann og har den i mens du rører godt sammen.

 Sett det på kok igjen så det tykner og smak til med salt og pepper.

Steik fiskepuddingen og ha crabsticks som er delt i biter og ferdigpillede reker på. En god, barnevennlig og enkel rett.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg