Bruk de grønnsakene du har og liker, men jeg brukte følgende:
Søtpoteter
Blomkål
Brokkoli
Asparges
Squash
Rømme
Salt og pepper
Begynn med det som trenger lengst koking og ingrediensene står i rekkefølge over. Skrell og del grønnsakene i biter og kok de. Tøm vannet av og la grønnsaken bli litt avkjølt (har du dårlig tid, kan man skylle de i litt kalt vann). Ha i rømme og smak til med salt og pepper.
Mine søtpoteter ble litt mye kokt, så derfor ble min salat litt rosa, men det ble jo veldig kul farge
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20042030)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>t
// ]]>