Til 4 personer
600 g finnebiff
1-2 rød chili
1-2 hvitløk (hel kinahvitløk)
1 purreløk
2 røde paprika
1 squash
6 dl tyrkisk yoghurt (se under minus melkeprodukter på bloggen min)
3 ts viltkrydder (NB! viltkrydderet skal inneholde knuste einebær, men ikke salt)
2 ts salt
1 ts pepper
Rens og skjær opp chili og løk i forholdsvis små biter og del paprika og squash i strimler. Ha en god og varm panne og ha i chili, løk og finnebiffen og brun det hele. Ha så i paprikaen (squashen tåler svært lite varme så den må i til slutt) og ha i krydder. Ta pannen fra platen og ha i yoghurten og la det få bli varmt igjen, uten at det koker. Smak til med eventuelt mer krydder.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20042030)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>t
// ]]>