Gryte med finnebiff

Til 4 personer

600 g finnebiff

1-2 rød chili

1-2 hvitløk (hel kinahvitløk)

1 purreløk

2 røde paprika

1 squash

6 dl tyrkisk yoghurt (se under minus melkeprodukter på bloggen min)

3 ts viltkrydder (NB! viltkrydderet skal inneholde knuste einebær, men ikke salt)

2 ts salt

1 ts pepper

Rens og skjær opp chili og løk i forholdsvis små biter og del paprika og squash i strimler. Ha en god og varm panne og ha i chili, løk og finnebiffen og brun det hele. Ha så i paprikaen (squashen tåler svært lite varme så den må i til slutt) og ha i krydder. Ta pannen fra platen og ha i yoghurten og la det få bli varmt igjen, uten at det koker. Smak til med eventuelt mer krydder.

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20042030)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>t
// ]]>

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg