// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Ferdig kokt ris
Brokkoli
Søt paprika
Sukkererter
Fersk basilikum
Koriander
Salt pepper
Rens og skjær grønnsakene i biter og wok dem på en panne med smør/olje. Når de begynner å bli varm har man i risen og krydder og kjøttbollene.
Kjøttboller
600 g kjøttdeig (jeg var så heldig å ha kjøttdeig av elg, men bruk det du ønsker og har. Olaug, hun jeg fikk oppskriften av, anbefalte gjerne en blanding av vanlig kjøttdeig og kyllingkjøttdeig).
40 g parmesan (tåler man ikke melkeprodukter, kutter man bare ut osten)
1 ts salt
½ ts pepper
½ ts muskat
2 egg
½ potte fersk basilikum
½ potte persille (men det hadde jeg ikke)
Ha kjøttdeig og egg i en skål eller i en mikser. Hakk basilikumen og persillen, rasp parmesan og ha det i sammen med salt og krydder i kjøttdeigen. Bland alt godt sammen. Bruk steikepapir og form kjøttbollene til passe store boller. Ønsker man å bruke steikepannen kan man selvsagt det. Sett ovnen på 200 g og la kjøttbollene stå i ovnen i 15-20 minutter
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Det så skikkelig godt ut!
-Stine
Skøyarstrek: De kjøttbollene er utrolig god og da blir resten godt av seg selv 🙂