// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Jeg fant en type fisk i frysedisken som jeg ikke har sett før, så den måtte jeg forsøke.
Den var gjerne litt annerledes i smaken enn vanlig norsk fisk, men variasjon gjør seg.
Beregn ca. 200 g fiskefilet pr person.
Eggehvitene blandet jeg med
Salt
Pepper
Dill
og rørte det hele godt sammen og hadde fiskestykkene i og vendte de godt. Så steikte jeg de i pannen med smør noen minutter på hver side. Jeg hadde wokket blomkål, brokkoli og gulrot til.
Hollandaisesaus
1 person 4 personer
40 g smør 150 g smør
1 eggeplomme 4 eggeplommer
Ca. ½ ss sitronsaft/hvitvinseddik 2 ss sitronsaft/hvitvinseddik
½ ss vann 2 ss vann
Salt 1-2 krm salt
Pepper 1 krm pepper
Smelt smøret. Bland eggeplomme, sitronsaft/hvitvinseddik og vann i en glasskål og pisk det godt til det skummer lett. Lag et vannbad (en panne med vann i som er større enn skålen). Ha skålen opp i pannen og varm den opp, men vannet må ikke koke. Ha det smeltede smøret dråpevis i eggeblandingen til å begynne med, rør godt. Så fortsetter en til en har brukt opp alt smøret. Sausen skal bli tykk, blir den ikke det, kan det være at en må ha litt mer varme på, men vannet må under ingen omstendighet koke. Sausen bør serveres ganske umiddelbart. Skulle sausen sprekke, har en i litt vann og visper godt mens det er varme i vannbadet.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>