Forkjølelsebortdriver

Categories Kyllingretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Kyllingfilet med futt i skal være mitt angrep mot forkjølelse, dere har vel hørt utrykket ?din mat din medisin??

Derfor har jeg brukt hvitløk og ingefær som dreper det meste av uhumskheter, chili får en til å svette og brokkoli og tomater inneholder masse antioksidanter. Det er så klart ingen garanti for at jeg unngår at forkjølelsen bryter ut, men det skal IKKE bli uten KAMP. Når man kjenner at man brygger på ulumskheter, er det også viktig å drikke rikelig med vann og få nok søvn. Fysisk aktivitet er ikke farlig bare man ikke overdriver og presser for hardt. Det er bedre å bevege seg litt, enn ikke i det hele tatt!

4 personer

4 kyllingfileter

1 eller flere chili

6 fedd eller mer hvitløk

6 skiver eller mer ingefær

1 stor løk

½ brokkoli

½ blomkål

1 squash

8 store tomater

Så hadde jeg en basilikumplante som ikke syntes livet var verd å leve, så jeg brukte det jeg kunne av denne.

Ca. 2 ts salt

Rens og del hvitløk, løk, chili og ingefær og surr det hele i en panne med smør/olje. Del kyllingfileten i biter og ha de i gryten med resten. Grovhakk tomatene og ha de i når filetbitene har fått brunt seg litt. Rens så og del blomkål, brokkoli og squash, ha først i blomkål og squashen helt til slutt. Har du basilikum så finhakk denne og ha i. Smak til med salt, pepper var ikke nødvendig etter min smak.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *