// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
4-5 personer
600 ? 800 g kjøttdeig (her har jeg brukt kyllingkjøttdeig)
2-3 dl ferdig kokt ris (Det er veldig sjeldent jeg ikke får rester etter ris, jeg legger det i en plastpose og fryser den ned flatt i en flastpose. Da kan jeg ta ut så mye eller så lite jeg ønsker og legge resten tilbake i fryseren).Se side for mer info: http://morsmiddag.blogg.no/1322682036_frysing_av_ris_og_and.html
½-1 hvitløk
1 stor løk
Champingjong eller annen sopp
1 stykke ingefær (Verken sopp eller ingefær er vanlig i risotto, men hvem sier man bare må gjøre det som er vanlig?).
Ca. 1 ts salt
Eventuelt litt pepper
Det er veldig fint med litt grønt på toppen, så hakk gjerne litt persille, basilikum osv.
Jeg pyntet med delte sherrytomater og sukkererter.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Takk for tipset med risen :-D. Har ofte ris til overs jeg også, men har dessverre ofte gått rett i bosset… dette må prøves 🙂
Det er frytelig synd å kaste mat når man lett kan bruke den i annen mat 🙂