Risotto med lite ris og masse otto

Categories Retter med kjøttdeig

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>


4-5 personer

600 ? 800 g kjøttdeig (her har jeg brukt kyllingkjøttdeig)

2-3 dl ferdig kokt ris (Det er veldig sjeldent jeg ikke får rester etter ris, jeg legger det i en plastpose og fryser den ned flatt i en flastpose. Da kan jeg ta ut så mye eller så lite jeg ønsker og legge resten tilbake i fryseren).Se side for mer info:  http://morsmiddag.blogg.no/1322682036_frysing_av_ris_og_and.html

½-1 hvitløk     

1 stor løk       

Champingjong eller annen sopp

1 stykke ingefær (Verken sopp eller ingefær er vanlig i risotto, men hvem sier man bare må gjøre det som er vanlig?).

Ca. 1 ts salt

Eventuelt litt pepper

Det er veldig fint med litt grønt på toppen, så hakk gjerne litt persille, basilikum osv.

Jeg pyntet med delte sherrytomater og sukkererter.

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Risotto med lite ris og masse otto

  1. Takk for tipset med risen :-D. Har ofte ris til overs jeg også, men har dessverre ofte gått rett i bosset… dette må prøves 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *