// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Til ca. 4 personer
½ pakke majones
½-1 chili (og det er her man bestemmer hvor mye det skal smelle)
½-1 kinahvitløk (den som ikke er i fedd)
1 limebåt
Ca.1 ts salt
1 ts dill (dill passer godt til sjømat, men skal dressingen brukes til for eksempel kjøttretter, kan dillen kuttes ut)
Ha majonesen i en skål. Jeg liker veldig godt chilismaken, men er ikke så glad i å tygge store biter med chili. Derfor skar jeg opp chilien i biter og presset den gjennom hvitløkspressen sammen med hvitløken (er man ikke like pysete som meg, bare finhakker man den) og har den i majonesen, sammen med salt og lime. Rør det godt sammen og tilsett dill, om man ønsker det.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Ta en titt innom musikk og treningsbloggen min!
Veldig gode middagstips, fortsett sånn!:)
Hørtes veldig godt ut! Kan man bruke denne dressingen til det meste av middagsmat eller?
Beste bloggen på blogg.no bare fortsett
Den passer veldig godt til alt som ikke har så mye smak i seg selv feks, reker, fisk, kylling eller svinekjøtt. Den er også fin til å smøre på. brød skive om man ønsker en mer spenene smak.
Nå ble jeg utrolig glad, millioner takk det varmer
nå har jeg sett igjennom nesten hele bloggen, masse herlige oppskrifter – så flink du er! stå på!
Tusen takk Karine det var utrolig positiv tilbakemelding. Jeg forsøker hele tiden å forbedre den, så kom gjerne med konstruktiv tilbakemelding om hva som kan gjøres annerledes, eller bedre
Ok
Måtte lagre den på dataen så kanskje jeg blir å prøve den til jul
Hørtes iallefall kjempegod ut!
Den er så lett å lage at det er ikke noe du trenger grue den til å forsøke
Gratulerer kjempemasse som ukens blogg. Er ikke sånn matgal, så derfor kommenterer jeg ikke så ofte matblogger, men må alltid innom noen for å få noen tips da!
Ønsker deg en god lørdagkveld. Bon Apetit!
nam
Tusen takk Tove
Herlig kommentar som music i mine ører