Dressing som smeller

Categories Dressinger

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

 

 

Til ca. 4 personer

½ pakke majones

½-1 chili (og det er her man bestemmer hvor mye det skal smelle)

½-1 kinahvitløk (den som ikke er i fedd)

1 limebåt

Ca.1 ts salt

1 ts dill (dill passer godt til sjømat, men skal dressingen brukes til for eksempel kjøttretter, kan dillen kuttes ut)

Ha majonesen i en skål. Jeg liker veldig godt chilismaken, men er ikke så glad i å tygge store biter med chili. Derfor skar jeg opp chilien i biter og presset den gjennom hvitløkspressen sammen med hvitløken (er man ikke like pysete som meg, bare finhakker man den) og har den i majonesen, sammen med salt og lime. Rør det godt sammen og tilsett dill, om man ønsker det.

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

14 kommentarer

14 thoughts on “Dressing som smeller

  1. Den passer veldig godt til alt som ikke har så mye smak i seg selv feks, reker, fisk, kylling eller svinekjøtt. Den er også fin til å smøre på. brød skive om man ønsker en mer spenene smak.

  2. nå har jeg sett igjennom nesten hele bloggen, masse herlige oppskrifter – så flink du er! stå på! 🙂

  3. Tusen takk Karine det var utrolig positiv tilbakemelding. Jeg forsøker hele tiden å forbedre den, så kom gjerne med konstruktiv tilbakemelding om hva som kan gjøres annerledes, eller bedre 🙂

  4. Gratulerer kjempemasse som ukens blogg. Er ikke sånn matgal, så derfor kommenterer jeg ikke så ofte matblogger, men må alltid innom noen for å få noen tips da!
    Ønsker deg en god lørdagkveld. Bon Apetit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *