Godt krydrede kjøttboller i tomatsaus

Godt krydrede kjøttboller i tomatsaus



4 personer

2 pakker karbonade-/kjøttdeig (800g)

1 kinahvitløk (den uten fedd, eller bruk vanlig hvitløk)

4 vårløk eller ½ purreløk renset og skåret i små biter

2 ts salt

1 ts pepper

3 ts provencekrydder

Ha alt i en skål eller mikser og bland det godt sammen. Lag små boller og steik dem på begge sider.

Tomatsaus

2 bokser knuste tomater

1 løk

2 ts provencekrydder

Litt buljong

Ca. 1 ts salt

1 ts pepper

Ca. 2 ss fløte (ønsker man den sausen fri for melkeprodukter, kutter man ut fløten eller erstatter den med soyafløte eller lignende)

Ha boksene med tomater i en panne, ha i hakket løk, krydder, buljong og fløte og la det koke i noen minutter. Ha i kjøttbollene og la de trekke i sausen i ca. 10 minutter, slik at de er gjennomvarme.

Server med for eksempel ris og wokede grønnsaker (brokkoli, asparges, squash og paprika)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg