Ukedag | Middagforslag | Publisert |
|
|
|
Mandag | Torsk i limesaus | Februar |
Tirsdag | Skipperens suppe | Mars |
Onsdag | Kjøttkaker på topp | April |
Torsdag | Laks i koriandersaus | Mars |
Fredag | Reker | April |
Lørdag | Hjemmelaget lasagne | Februar |
Søndag | Kotelettene til ho Bjørg | februar |
|
|
|
Å planlegge hva man skal ha til middag kan spare både tid, penger og frustrasjon. Det kan være lurt å ta en opprydding i frys og skap og se hva som egentlig står der. Utrolig hva en finner i fryseren etter en ?arkeologisk? utgravning. Når jeg tiner av fryseren, må alt ut og da bør en gjøre det en dag det ikke er alt for varmt i været og det er det jo ikke noe per dags dato.
Så setter jeg varene i kasser eller i skuffene som er i fryseren og stabler de, og legger tepper over. Da holder de seg frossen. Så koker jeg opp panner med vann og setter i fryseren så det tiner fort. Når all isen er borte fra fryseren, vasker jeg og tørker grundig med en tørr klut før jeg setter i kontakten igjen(regner med de fleste har gjort dette mange ganger før)
Vel, når en ser hva en har i skuffer og skap kan en begynne å planlegge hva en vil lage ut fra de råvarene en har og hva en mangler. Når en da går på butikken og handler inn for en hel uke, slipper en gjerne å gå på butikken hver dag, man unngår alle impulskjøpene og sparer både penger og tid
.