Steikt sei med råkost

Steikt sei med råkost

Jeg var utrolig heldig som fikk steikt fersk sei til middag av Karin, å du hendelse hvor godt det smakte. Når en får tak i fisk som er skikkelig fersk, så er det nesten så ikke noe mat kan måle seg mot det.

 150- 200 g per pers Sei filet

 

Til å vende fisken i bruker jeg

(ca 4 porsjoner)

6 ss mel (har du cøliaki bruker du glutenfritt mel)

Ca 1 ½ ss salt(dette høres gjerne mye ut, men fisk krever mye salt)

1 ts pepper

Ta alt i en plastpose og rist fiskestykkene godt slik at de blir mel på hele fiskefileten.

Ha en godt varm steikepanne og steik fileten på begge sider og la den ligge litt(1 minutt eller to) å kose seg før den serveres. Denne fisken blir fort steikt og lar en den ligge for lenge på pannen blir den tørr. Så kok poteter og grønnsakene en ønsker ferdig før en steiker fisken.

Karin serverte med råkost(raspet gulrot og kålrot med litt sitron på)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg