Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662
Indisk inspirert fiskegryte
4 personer
800 g fiskeblokk av torsk eller annen fisk
1 boks kokosmelk(400ml)
1 ingefær
1 chili
1 hvitløk
½ purreløk
2-3 gulrøtter
½ Spiss paprika
1 fiskebuljong
1 ts salt
1 krm pepper
½ lime
1 ss tomatpurè (dette er kun for fargen sin del så den kan sløyfes).
Når en lager mat så betyr utseende mye for om vi får lyst å spise maten eller ikke. Derfor finnes det en regel i matkunsten som sier at alle ingrediensene i en rett bør være likt skjært eller i like store biter. I denne retten skar jeg alle bitene opp i staver.
Rens og hakk hvitløk, ingefær, purreløk, gulrot og paprika i strimler. Ha smør i en panne og surr alt i noen minutter. Ha i kokosmelk, krydder, buljong og tomatpurè. Skjær fisken i biter og la det hele trekke i ca 10 minutter. Server med ris.
Nå har jeg en tendens til å like mat som smaker bra, men ser den god ut i tillegg – ja takk til begge deler. Denne fiskeretten ser fantastisk ut _ nesten som jeg kjenner lukten!!! Tror du burde lære bort triksene dine til andre som ikke er så flink som du.
dette kan jeg skrive under på at smakte godt:) og veldig barnevennlig!!!
Det var en god ide Arne -)
Den så virkelig god ut, tror jeg må prøve denne. Kjekt med fisk på en annerledes måte enn det vi har til vanlig