Rester av ørret eller annen fisk kan brukes til det meste, og denne gangen ble det til carbonara 🙂 Det kan anbefales! Det tok ti minutter å koke pastaen, og menst den kokte lagde jeg til resten, så middagen var ferdig på 15 minutter :-).
Og som en ekte beskjeden Bergenser ville sakt det! “Sekkje det godt ut?”
4 personer:
Ca. 400 g ørret skinn og beinfri (jeg hadde rester etter en helsteikt øret i fryseren, men bruk gjerne også laks eller annen fisk)
Ca. 400 g pasta(glutenfri om man ikke tåler gluten)
4 egg
4 ss vann
salt
pepper
Jeg hadde også litt vårløk i denne gangen, det passer veldig godt til ørret
Denne gangen hadde jeg også i litt sort pepper og spisskummen
200 g parmesan (parmesanost er regnet som laktosefri)
eventuelt 1 potte fersk basilikum
Kok pastaen etter pakkens anvisning. Når pastaen er kokt, siler man av vannet og har i sammenpisket egg, vann, krydder og halvparten av osten og om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen. Ha i den renskete fisken og la alt stå litt på platen på svak varme til fisken er gjennomvarm (det er en fordel å ha kokt/steikt fisken først, da slipper carbonaren å stå så lenge, da kan den bli tørr
#Carbonara #Carbonaramedørret #Ørret #fisk #parmesanost #pasta #tagliatelle #sunt #godt #rester #spis #opp #maten #din #Morsmiddag #glutenfritt #melkefritt #raskt #middag #fort #middagtips #blogg #bloggtopp
Fisk og pasta er gode kombinasjoner faktisk 🙂
frodith: Knall i padden rett og slett 🙂
Det så kjempegodt ut!
frkfrontend: Tusen takk så kjekt 🙂
frkfrontend: PS. er vi venner her på bloggen, du forstår hvilke nivå jeg er på? 🙂
Hehe, hva mener du nå? 🙂 Mener du om vi følger hverandre?
frkfrontend: Yes det var rette ordet. Fant ikke ut hvordan jeg føller deg eller om jeg allerede gjør det :-D. Deg må jeg følle med på!
Skal følge deg, slik at det blir lettere å følge meg tilbake 😀 Koselig!
Så nydelig ut.
Siv Svanem: Tusen takk 🙂
Så deilig ut! 🙂 . Fortsatt god helg 🙂
ingerslilleverden.blogg.no: Så hyggelig, takk 🙂