4 ørret eller laksefileter
1 løk
1 fedd hvitløk eller tilsvarende med kinahvitløk
Ca.½ blomkål
Ca. ½ brokkoli
Ca. ½ squash
3-4 kokte poteter (jeg hadde rester av poteter og hadde de i stedet for å koke poteter til)
1 boks Crème Fraîche eller rømme (tåler man ikke melkeprodukter bruker man soya yoghurt)
Litt vann
1 ts tørket dill eller fersk om man har
Salt og pepper
Rens løk og grønnsakene, og del de i passe biter. Ha de i en panne og surr til de er møre. Del fisken i biter og steik den sammen med grønnsakene. Ha på Crème Fraîche , vann og krydder. La de får kose seg litt sammen, og ta så en ekstra smaksprøve for å se om retten er passe salt og krydret. Server mer ris eller poteter om man ønsker det.
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>
Nam nam….:-)
Mmm nam det hørtes godt ut. 🙂
Ser veldig sunt og godt ut 🙂
Ser godt ut, uten fisk da. Men det er dessverre så mye jeg ikke kan spise i denne oppskriften.
Men jeg er sikker på det smaker veldig godt!
Nam, og jeg som elsker rød fisk! Denne må jeg nok prøve engang 🙂
deveny: Ja nydelig og veldig enkelt å lage. Tusen takk 🙂
Hege: Takk skal du ha, ja denne kan anbefales 🙂
Lars Raabe: Ja ikke sant. Tusen takk 🙂
RisRosOgKlaging: Så synd da. Heldigvis er det mye god mat da 🙂
Silje Andreassen: Ja det er bare til å hive seg rundt å lage, enkelt og godt. 🙂